• A Mi álmunk - Világbajnokság

    Magyarország legjobb csapataként lehetőségünk van elutazni Kínába. Támogasson minket, hogy álmunk teljesülhessen!

  • Tánciskolás beiratkozás 2018

    Ne maradj le Te se!

  • A menny csapatában

    Egyesületünk második táncosát vesztette el. Személyes beszámolók.

Hírek
Írta: Varga Dominik    2015. március 24. kedd, 17:55
2 ezüst a zalaegerszegi Formációs Ranglistán

2015. március 21-én rendezték meg Zalaegerszegen a Formációs Ranglistaversenyt, ahol egyesületünk "C" és "B" csapata második helyezést ért el.

Egyesületünk "C" csapata 2. helyezést ért el a zalaegerszegi Formációs Ranglistaversenyen Latin-mix összevont Junior "A-B"  ligában. A csapat még csak másodszor versenyzett az új, már Magyar Bajnok Rio című koreográfiájával, de most is sikerült elnyerniük a pontozóbírók tetszését.

A csapat felkészítő trénere: Horváthné Berta Ágota

A csapat tagjai: Drescher Adél, Hodi Jessica, Kovács Viktória, Kraus Fanni, Meggyesi Bianka, Pék Dorina, Tánczos Gréta, Tóth Eszter, Ámon Márk, Csejtei Csaba, Csejtei Gergő, Kovács Gergő, Molnár Dominik, Spiegel Marcell, Szvoboda Gergő, Tóth Dominik

Szintén ezüstérmet szerzett egyesületünk "B" csapata a Ranglistaversenyen Latin-mix összevont Felnőtt "A-B" ligában. A tavaly készült Hello Africa című koreográfia és táncosaink felkészültsége nem csak a Magyar Bajnokságon, hanem a zalaegerszegi versenyen is elnyerte mind a közönség, mind a pontozóbírók tetszését.

Edzők: Horváthné Berta Ágota, dr. Monostori Veronika, Horváth Dávid

Csapattagok:  Háklár Adél, Hidas Kata, Hodi Jennifer, Joó Patrícia, Keresztes Kíra, Machinek Boglárka, Nagy Dorottya, Somogyi Adél, Zelevics Fruzsina, Ámon Dániel, Bajzek Patrik, Barbalics Dániel, Bognár Balázs, Kovács Levente, Kovács Péter, Nagy Richárd, Pados Gábor, Varga Bálint

Szívből gratulálunk mindkét csapatnak!

 

 

 

Kövessen minket!

Lépjen kapcsolatba velünk