• A Mi álmunk - Világbajnokság

    Magyarország legjobb csapataként lehetőségünk van elutazni Kínába. Támogasson minket, hogy álmunk teljesülhessen!

  • Tánciskolás beiratkozás 2018

    Ne maradj le Te se!

  • A menny csapatában

    Egyesületünk második táncosát vesztette el. Személyes beszámolók.

Hírek
Írta: Varga Dominik    2017. február 22. szerda, 21:17
A mesék birodalmába repítünk!

Mindig törekszünk arra, hogy valami újat adjunk a tánc világának. Már egy éve öteleltünk azon, hogyan is tudnánk egy új, nagy horderejű produkcióval elkáprásztatni a nagyérdeműt. Így született meg az elképzelés, amelyet 2016 decemberében két teltházas előadás keretén belül be is mutattunk Szombathelyen.

Ez a Mesevarázs

Kattintson ide a videó megtekintéséhez 

A közel másfél órás színpadi produkció a mesék és királylányok birodalmába repíti nem csak a kicsiket, de a felnőtteket is. A 13 varázslatos felvonásban megjelenik Hamupipők, Pocahontas, Ariel, Anasztázia és még sokan mások. 

Az előadások után sokaktól hallottuk, hogy milyen csodálatos volt és "Jaj de kár, máris vége?". Ezért úgy döntöttünk, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2017. június 4-én ismét műsorra tűzzük a Mesevarázst.

Lehetőség van arra is, hogy a produkciót más városokban is bemutassuk. Amennyibe szeretné, hogy az Ön városában is elvarázsoljuk a táncszínház és a mesék szerelmeseit várjuk megkeresését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy telefonon a 06-30-486-5231-as telefonszámon.

 

 

Kövessen minket!

Lépjen kapcsolatba velünk