• Tánciskolás beiratkozás 2018

    Ne maradj le Te se!

  • A menny csapatában

    Egyesületünk második táncosát vesztette el. Személyes beszámolók.

Hírek
07November Donau Pokal 2013
Írta: Varga Dominik  

2013. november 2-án rendezték meg Ausztriában, Purkersdorfban a Donau Pokal latin formációs versenyt. A 11 éves múltra visszatekintő versenyre Németországból, Ausztriából, Lengyelországból és  Magyarországról érkeztek formációk. A magyar színeket a Gála TE és a Savaria TSE képviselte.

Bővebben...
 
27October Tóth Attila Emlékverseny 2013
Írta: Varga Dominik  

A Savaria TSE 2013. november 17-én rendezi meg a Sugár úti sportcsarnokban a Tóth Attila emlékversenyt, így emlékezve korábban elhunyt táncosunkra.

Bővebben...
 
07October Hollywood Classic 2013
Írta: Darázs Tímea  

Október 11-én, 12-én és 13-án  immár az ötödik évaddal jelentkezik a szombathelyi szimfonikusok hollywoodi filmsláger-parádéja, a Hollywood Classics. Az idei szombathelyi szimfonik live sztárénekese Szolnoki Péter lesz a Bon-Bonból . Az est házigazdái: Ullmann Mónika és Harsányi Levente lesz.  

Bővebben...
 
07October Zala Open Nemzetközi Latin Formációs Táncverseny
Írta: Darázs Tímea  

2013. október 12-én rendezi meg a Gála TE Zalaegerszegen a VI. Zala Open nemzetközi latin formációs táncversenyt, amely egyben latin formációs ranglistaverseny is. Egyesületünk felnőtt csapata a Latin mix  A liga (felnőtt) kategóriában méretteti meg magát a versenyen. 

A verseny időpontja: 2013. október 12. 14.00  h. elődöntők, 19.00 h. döntők

A verseny helyszíne: Városi Sportcsarnok- Zalaegerszeg, Stadion u. 3.

 
11July Ismét musicalben a Savaria
Írta: Varga Dominik  

Idén ismét - lassan már hagyományosnak mondhatóan - megrendezésre kerül az Iseumi Szabadtéri Játékok névre hallgató kulturális programsorozat, amelyben egyesületünk táncosai is szerepelnek.

 

Bővebben...
 
Előző123456789Következő

Kövessen minket!

Lépjen kapcsolatba velünk